Kunder

Stort tack till alla nyfikna och promenadglada företag!

Ett stort tack för en jättetrevlig stadsvandring. Du är verkligen inspirerande, vi återkommer med all säkerhet.

IF Metall (Gamla stan, Norrmalm)

Stadsvandringen du gjorde med mina arbetskamrater var en monumental succé! Alla var mer än nöjda och pratade halva kvällen om hur fantastisk stadsvandringen hade varit och hur otroligt kunnig, charmig och rolig du är!

Resevaruhuset (Gamla stan)

Tack för igår! Det var mycket uppskattat av alla, det är roligt att känna till lite mer om platserna man annars bara passerar. Vi gick över Bolinders plan på väg till tåget igår och nu är det inte längre bara ett namn. Swedish Orphan Biovitrum (Kungsholmen)

Snacka om att förena nytta med nöje! Att promenera runt Norrmalm lät oss både upptäcka många nya saker och samtidigt gav det oss möjlighet till en trevlig pratstund med varandra. Vi har lärt oss en hel del om allt möjligt idag. Vattenfall (Norrmalm)

Vi är jättenöjda med gårdagen. Vandringen och din guidning var jättebra. Bra sträckning som visade på platser man inte visste fanns och en intressant blandning av äldre och nyare historia. Hela dagen har jag fått lovord och alla tyckte det var intressant och väldigt roligt. Stort tack för en härlig eftermiddag och kväll. Råd & Rön (Södermalm)

Nu var det andra gången vi gick med vår ungdomsgrupp tillsammans med Maria och än en gång fick vi ta del av Vasastans historia genom Marias entusiasm och stora kunnande. Det är verkligen väldigt roligt, givande och inte minst lärande. Numera ser man stadsdelen med andra ögon. Ja, såklart kan vi bara rekommendera vandringar med Maria! Svenska kyrkan (Vasastan)

Med inlevelse och glädje startade vår stadsvandring på Östermalm där vi inbitna stockholmare lärde oss nytt och spännande, inte minst genom att höja blicken mot vackra takåsar! Ett par väl investerade friskvårdsstimmar som resulterade i ännu mer kreativitet under eftermiddagens fortsatta planeringsmöte. Detta vill vi göra om i en annan del av stan!

Stockholms läns landsting (Östermalm)

Fler företag som gärna visar framfötterna…

Swedbank, Östermalms stadsdelsförvaltning, Historiska Hem, Folksam, NCC, Metso, Business Sweden, Ekobrottsmyndigheten, Länstrafiken Västerbotten, Apoteket, Electrolux, Handelsbanken, Stockholms läns landsting, HSB, Relevant, Finansinspektionen, Adolf Fredriks skola, If, Stockholms stad, Telia Sonera, LO, BT Sweden, Svenska kyrkan, Ascom, Kungsholmens kulturförening, Sweco, Nordea, Karolinska Universitetssjukhuset, Bravida, Zander & Ingeström, Skatteverket, Statoil, IF Metall, Carl Hanssons Rör & Värme, Polisen, Skanska, Blomsterfonden, Ericsson, Skolinspektionen, Studiefrämjandet, Pfizer, PWC, DB Schenker, Vattenfall, Managementgruppen, WSP Group, Swerock, Praktikertjänst, Nacka sjukhus, Resevaruhuset, TeliaSonera, Stockholms Läns sjukvårdsområde, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Sveriges Kommuner och Landsting, Roche, Axfood, Åklagarmyndigheten, Kommunal, Advokatfirman Vinge, Tullverket, Riksidrottsförbundet, Statskontoret, Ikano Bank, Norconsult,… och många, många fler!

Vill du också boka en stadsvandring eller tipspromenad via mobil?

Här kan du skicka en förfrågan!