Beställ presentkort på en personlig stadsvandring

Ge bort en stadsdel i present. Svårt att välja? Ge bort hela stan!

Ge bort en personlig promenad i present!

Vill du önska en släkting grattis på födelsedagen? Önska hela släkten god jul? Överraska bröllopsparet med en romantisk promenad på stan? Fira en högtidsdag i någons barndomskvarter? Eller kanske gratulera en kompis till nya lyan?

Att få gå en egen stadsvandring i  Stockholm tillsammans med familj, släkt och vänner är en uppskattad present. Ge bort en promenad i någon av innerstadsdelarna. Eller varför inte en promenad på ett specifikt tema? Svårt att välja? Ge bort ”hela stan” eller ”valfritt tema” och låt mottagaren själv få välja. Gruppen kan bestå av upp till 20 personer* så det är en present med mervärde. 

* Vissa temavandringar är för en mindre grupp på upp till 12 personer.

Låt hela gänget hänga med!

Gruppen består av ert sällskap och mottagaren väljer vilka som ska följa med på promenaden (max 20 personer). Vi kommer överens om dag, tid och sträcka. Välj den stadsdel eller det tema du vill ge bort så mejlar vi över ett personligt presentkort (PDF) som du skriver ut och lämnar till mottagaren. Svårt att välja? Ge bort hela stan eller valfritt tema så kan mottagaren välja!

Dag: Enligt överenskommelse med mottagaren
Tid: Enligt överenskommelse med mottagaren (promenaden tar ca 2 tim)
Sträcka: Enligt överenskommelse med mottagaren*
Gruppstorlek: Max 20 personer (mottagaren väljer själv vilka som hänger med)
Pris för gruppen: 2 000 kr (25 % moms tillkommer)

*För temavandringar gäller fastlagda platser för start och mål samt sträcka.

Temavandringar för mindre grupper i Gamla stan

Hantverksvandringen genomförs enbart på fastställda datum (tisdag kl 18-20) under vår och höst med samling kl 17.45). Vi hälsar på hos tre hantverkare och varje besök varar i ca 30 min. Gruppen kan bestå av max 12 personer. Priset är 2 500 kr (25 % moms tillkommer).

Julmarknadsvandringen genomförs under den period och de tider som julmarknaden på Stortorget har öppet. Promenaden tar ca 1 tim och gruppen kan bestå av max 12 personer. Priset är 1 500 kr (25 % moms tillkommer)

Så här funkar det

  1. Fyll i formuläret och skicka en beställning
  2. Ett personligt presentkort med mottagarens namn (PDF) mejlas till beställaren
  3. Betalning via faktura med 15 dagars betalningsvillkor (BG eller Swish)
  4. Mottagaren tar kontakt och så bokar vi önskad dag och tid för stadsvandringen/temavandringen

Giltighetstid Presentkortet är giltigt i 12 månader från betalningsdatum och stadsvandringen/temavandringen genomförs under den tidsperioden (gäller INTE presentkort där beställaren vid köpet har förbokat ett specifikt datum för aktiviteten).

Beställ presentkort

Ange adress och postadress för fakturering
Hit mejlas fakturan och presentkortet
För stadsvandringen kommer vi överens om start, mål och sträcka. Vill du ge bort en Temavandring, välj "Ingen stadsdel" och välj ett tema nedan.
Temavandringen har fast upplägg för start och mål samt sträcka. Vill du ge bort en stadsvandring, välj "Inget tema" och väl stadsdel ovan.
Skrivs på presentkortet
För kommunikation med mottagaren kring bokning av stadsvandringen
Din data lagras så att Stockholm Stories kan hålla kontakt enligt laglig behandling.

Det här är min stad. Mitt Stockholm.

Kanske är du också nyfiken på hur det var att leva här i Stockholm förr i tiden? Under mer än 30 år har jag forskat i min hembygd. Som stockholmska i fjärde generationen har jag spårat mina släktingar till de olika stadsdelarna.

Verktygsfräsare, öltapperska, inredningsarkitekt, telefonist, comptometeroperatris, kock, snickare, piga, krögare, gjutare, skjortsömmerska, djonkimportör, stalldräng, trikåstickerska, präst, festfixare, bryggeriarbetare, klubbägare, slaggdräng, torgmånglerska, tulluppsyningsman, målare, gjutare och nattklubbsdrottning. Det är några av alla de olika yrken mina släktingar i Stockholm har haft genom åren.

Under mina personliga stadsvandringar följer jag i deras fotspår och berättar om hur vi stockholmare har levt, bott, arbetat och roat oss genom tiderna. Tanken är att vi som är nyfikna på Stockholm ska träffas och upptäcka staden tillsammans. Häng med en nollåtta ut på stan!

Maria Lindberg Howard

Maria Lindberg Howard
Mobil: 0708-85 05 28 
Mejl: maria (at) stockholmstories.se