Glada stadsvandringskunder

Det är gruppen som gör promenaden. Tack för att ni ville stadsvandra med mig!

Stadsvandringen du gjorde med mina arbetskamrater var en monumental succé! Alla var mer än nöjda och pratade halva kvällen om hur fantastisk vandringen hade varit och hur otroligt kunnig, charmig och rolig du är!
Resevaruhuset

Snacka om att förena nytta med nöje. Att promenera runt Norrmalm lät oss både upptäcka många nya saker och samtidigt gav det oss möjlighet till en trevlig pratstund med varandra. Vi har lärt oss en hel del om allt möjligt idag.
Vattenfall

Med inlevelse och glädje under en toppenlunch startade vår stadsvandring på Östermalm, då vi fick lite restauranghistoria berättad. Efter detta en jättemysig vandring där vi inbitna stockholmare lärde oss nytt och spännande, inte minst genom att höja blicken mot vackra takåsar! Stort tack Maria och Gun för er smittande entusiasm! Ett par väl investerade friskvårdsstimmar som resulterade i ännu mer kreativitet under eftermiddagens fortsatta planeringsmöte – detta vill vi göra om – i en annan del av stan!
Stockholms Läns Landsting

Hej och tack för en fint upplagd vandring i går kväll. Det är inte illa att få en kvällspromenad upplagd exakt efter våra behov och önskemål.
Karin med vänner

Tack för igår! Det var mycket uppskattat av alla. Det är roligt att känna till lite mer om platserna man annars bara passerar. Vi gick över Bolinders plan på väg till tåget igår och nu är det inte längre bara ett namn.
Swedish Orphan Biovitrum

Alla var jättenöjda efter stadsvandringen på Söder. Vi hör av oss till nästa år igen. Många vill uppleva en ny stadsvandring med dig.
Lena med vänner

För ett par år sedan ordnade du en rolig tipspromenad på söder för min bostadsförening på Torkel Knutssonsgatan/Krukmakargatan. På kvällen gjorde du även ett litet föredrag om Söder och kvarteret. Det var oerhört uppskattat av alla. Vi kommer att ordna en gårdsfest och jag undrar om du skulle vilja komma tillbaka och göra ett nytt föredrag. Huset fyller nämligen 110 år. Det vore roligt att få höra om Stockholm anno 1906. Vad hände då, hur såg samhället ut, hur utvecklades staden och vad var dåtidens stora frågor?
BRF Tellus, Södermalm

Här kommer ett sent och väldigt stort TACK för gårdagens vandring. Du fick så många lovord, entusiastisk, kunnig, inspirerande, rolig…. Ja det var en kalaskväll helt enkelt. Och så mycket nytt vi lärde oss om östra Södermalm. 🙂

Cathrin och kompisar

Hej Maria! Tack för en mycket fin och bra researchad stadsvandring i våra kvarter. Du fick många fina lovord från de andra i familjen!

Fredrik med familj

Vandringen i Gamla stan var urtrevlig och vädret rår man inte på. Maria var kunnig och det var roligt att gå med henne, faktiskt därför jag går den här vandringen i Vasastan också. Era vandringar är riktigt bra och det är många i grupperna som har egna erfarenheter och delar med sig, vilket också är fint att få ta del av. Toppen!

Medlem i Storstockholms Släktforskarförening (SSSF)

Tack för i går, det var precis lika bra som jag mindes det! Av de olika stadsvandringar jag gått är du absolut bäst och roligast att lyssna på! Och att mamma Gun var med och spetsade med sina klubbhistorier var enormt uppskattat, killarna pratade om henne hela kvällen och undrade över allt hon varit med om och vilka hon träffat. Hon verkar ha hållit i gång ordentligt, kul att ha fått träffa henne!
Swerock

Stort tack för en intressant och trevlig promenad i mörkret på Söder. Precis rätt nivå – lagom akademiskt, bra framfört med härlig jargong. Det bubblades en hel del om de detaljer och historia du förmedlade även efter middagen – ett mycket gott betyg i mina öron.
Folksam

Tack för den fina promenaden. Många av deltagarna uttryckte sin tacksamhet för Dina kunskaper och det trevliga, avspända sättet Du berättade på. Själv vill jag också tacka för en trevlig kontakt. Och jag lärde mig mycket. Hoppas att vi kan upprepa aktiviteten nästa år på en annan plats.
Nordea

Vi är jättenöjda med gårdagen. Vandringen och din guidning var jättebra. Bra sträckning som visade på platser man inte visste fanns och en intressant blandning av äldre och nyare historia. Moldau blev den perfekta avslutningen! Hela dagen har jag fått lovord och alla tyckte det var intressant och väldigt roligt. Schnitzlarna var också en upplevelse! Stort tack för en härlig eftermiddag och kväll. Vi känner oss redo inför flytten till Hornstull!
Råd & Rön

Tack så hemskt mycket för igår! Det var verkligen spännande och kul att få höra de historier som du berättade. Kunderna var väldigt nöjda. Jag vek ju av lite tidigare för att fixa med maten så jag hann inte tacka dig igår kväll.
Östgöta Enkilda Bank

Tack för igår, det var verkligen jättebra. Alla tjejerna tyckte det och kommer med glädje att rekommendera dig vid senare tillfällen.
Eva och Birgitta med vänner

Mitt allra varmaste TACK för en underbar promenad under din suveräna ledning! Svinkallt men ändå så varmt tack vare ditt sympatiska omhändertagande av oss!
Lena och kompisar

Hej Maria! STORT tack för den fantastiska visningen i förra veckan. Den lilla grupp som var på plats är rörande överens: ditt sätt att väva in människor och humor i din guidning gör det helt briljant.
Bliwa Livförsäkring

Stort tack för en givande, intressant och rolig guidning. Vi var alla så nöjda och uppfyllda av en massa ny kunskap. Vi kommer absolut att återkomma till dig och rekommendera dig till andra när så är aktuellt.

Anneli med vänner

Vi har haft nöjet att samarbeta med Maria vid flera tillfällen. Spännande föreläsningar på våra öppna mötesplatser och nu senast en guidad busstur i Stockholm. Mycket uppskattat av alla som deltog! Vi hoppas få möjlighet att samarbeta med kunniga Maria fortsatt framåt.

Lotta Forsell

Aktivitetssamordnare

Ett STORT TACK för en mycket spännande, rolig och lärorik kväll på Kungsholmen. Ditt engagemang och dina kunskaper gör att mötena med dig blir extra intressanta. Vi har under åren besökt några stadsdelar i vår underbara stad, och det känns som vi hela tiden vill veta mer… Vi återkommer!
Clever Girls

Nu var det andra gången vi gick med vår ungdomsgrupp tillsammans med Maria och än en gång fick vi ta del av Vasastans historia genom Marias entusiasm och stora kunnande. Det är verkligen väldigt roligt, givande och inte minst lärande. Numera ser man stadsdelen med andra ögon. Ja, såklart kan vi bara rekommendera vandringar med Maria!
Svenska kyrkan

Tack för en mycket trevlig promenad, vi var alla imponerade av din kunskap! Vi hade en mycket trevlig kväll så jag tror säkert att vi kommer att träffas igen!
NVS Installation

Deltagarna blev glatt överraskade när stadsvandringen avslutades med vinprovning och tilltugg i Berns trevliga vinbar.
Wasa Kredit

Vi vill tacka för en jättetrevlig kväll. Alla var jättenöjda och sugna på en Kungsholmenvandring så vi återkommer om det.
S:t Görans Sjukhus

Tack för en trevlig stadsvandring. Alla var väldigt nöjda med turen.
Svensk Travsport

Tack för den fantastiskt trevliga guidningen genom Söder.
Handelsbanken

Roligt att få gå med dig på guidad tur på Östermalm! Sitter nu vid skrivbordet men borde vara hos Curman på Sturebadet.
SCB

Tack för en trevlig och intressant stadsvandring igår, det var mycket uppskattat!
Capital Shipping

Tack Maria Lindberg Howard och Stockholm Stories för en kul och grymt intressant stadsvandring – från Medis till Nytorget. Så många nya byggnader, platser och möten. Ger definitivt mersmak på fler promenader!
Christel med familj

Maria har vid två tillfällen ordnat roliga aktiviteter om Södermalm till våra gårdsfester. De har varit oerhört uppskattade av alla.

 

Brf Tellus, Södermalm

Hej tack för idag, efter lite middag o ett glas vin är jag alldeles förundrad över vad vi fick veta o höra på den korta sträckan vi gick o kvadratmeterna kan ju inte vara så många. Fascinerande att det finns så mkt att berätta på så liten yta, så jag anar hur mkt mer det finns att berätta. Bor ju på Södermalm, så jag hänger gärna med på mer utforskning av söder. Är norrländska, kom hit för 55 år sen. Tack!

Gunilla

JAG VILL TACKA FÖRETAG OCH FÖRENINGAR SOM … Swedbank, Östermalms stadsdelsförvaltning, Historiska Hem, Folksam, NCC, Metso, Business Sweden, Ekobrottsmyndigheten, Länstrafiken Västerbotten, Apoteket, Electrolux, Handelsbanken, Stockholms läns landsting, HSB, Relevant, Finansinspektionen, Adolf Fredriks skola, If, Stockholms stad, Telia Sonera, LO, BT Sweden, Svenska kyrkan, Ascom, Kungsholmens kulturförening, Sweco, Nordea, Karolinska Universitetssjukhuset, Bravida, Zander & Ingeström, Skatteverket, Statoil, IF Metall, Carl Hanssons Rör & Värme, Polisen, Skanska, Blomsterfonden, Ericsson, Skolinspektionen, Studiefrämjandet, Pfizer, PWC, DB Schenker, Vattenfall, Managementgruppen, WSP Group, Praktikertjänst, Nacka sjukhus, Resevaruhuset, TeliaSonera, Stockholms Läns sjukvårdsområde, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Sveriges Kommuner och Landsting, Aktiva Seniorer Stockholm, Roche, Axfood, Åklagarmyndigheten, Kommunal, Advokatfirman Vinge, Tullverket, Riksidrottsförbundet, Statskontoret, Ikano Bank, Sundbyskolan, Norconsult, Ward Wines, SLSO, Storstockholms Släktforskarförening (SSSF), PRV, Kulturförvaltningen, Sveriges Bilkårers Riksförbund, SCB, Hannes Snellman, Kammarrätten i Stockholm, Ramboll, JM, Aktea Energy, FCG Risk & Compliance, Tekniska kontorens idrottsförening (TKIF), Stena Fastigheter, Meritmind, LS Seniorerna,  Nyckeltalsinstitutet, Bröstcancerföreningen Amazona, Statens Fastighetsverk (SFV), Defacto, Socialförvaltningen, Dentsu (Isobar Sweden), Navet, ASKET, Odd Fellow, Lärarnas A-kassa, Svenska Kommunalarbetareförbundet, Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Utbildningsförvaltningen Stockholms stad, SPF Seniorerna, Stockholms Hantverksförening, Handpicked Wines, IF Oliven, Löf AB, Aktiva Seniorer, Byggnads Stockholm-Gotland, Novo Nordisk, Unionen…

… och många, många fler samt familjer och kompisgäng!