Tipspromenad via mobil i Stockholm

Testa era kunskaper om stadsdelarna. En kul aktivitet som ni kör på egen hand!

Frågesport i mobilen ute på stan som företagsaktivitet

Tävla mot varandra i en frågesport ute på stan! Stockholm Stories Quiz Walks är tipspromenader via mobil i de olika stadsdelarna. En företagsaktivitet som passar bra när ni vill gå en stadsvandring i Stockholm på ett lite annorlunda sätt. Lagen tar sig från start till mål genom att följa kartor samt svara på kluriga frågor via mobilen.

Tipspromenad via mobil i Stockholms olika stadsdelar

Stockholm Stories Quiz Walks är frågesporter om Stockholms olika stadsdelar. En rolig och prisvärd företagsaktivitet som ni kör helt på egen hand. Varje stadsdel har olika tävlingssträckor med 20 frågor med  svarsalternativ. Deltagarna delas in i lag och lagledaren använder sin mobil och följer kartor för att ta sig från start till mål. Deltagarna hjälps åt med att svara på frågorna om de platser de passerar. Frågorna är fördelade på olika ämnen som person, plats, samhälle, företag, musik, historia, litteratur etc (tänk Trivial Pursuit).

Hur funkar det?

Vi tar fram ett unikt login för företaget som lagledarna använder för att logga in på vår webbplats på sin mobil. Deltagarna döper sitt lag och sedan är det bara att köra igång frågesporten. Efter målgång får lagen sina poäng. Laget med flest rätt vinner!

Frågesporten är webbaserad, inget behöver laddas ner och inget sparas i telefonen. Vi kan även skräddarsy olika tävlingssträckor samt lägga till företagsspecifika frågor, allt enligt önskemål. För sådana specialarrangemang lämnas offert.

Testa era kunskaper i olika stadsdelar (nya tävlingssträckor läggs till vartefter):

Gamla stan

 1. Från Kornhamnstorg till Storkyrkan
 2. Från Riddarholmskyrkan till Helgeandsholmen

Kungsholmen

 1. Från Stadshuset till Polishuset

Norrmalm

 1. Från Norrmalmstorg till Klara kyrka
 2. Från Nationalmuseum runt Skeppsholmen

Södermalm

 1. Från Mariatorget till Lundabron
 2. Från Mosebacke till Medborgarplatsen
 3. Från Högalid till Tantolunden

Vasastan

 1. Från Odenplan till Birkastan
 2. Från Stadsbiblioteket till Zetterlunden

Östermalm

 1. Från Nybroplan till Humlan

 

Ni väljer stadsdel, dag och tid och kör aktiviteten på egen hand! 

Plats: Valfri stadsdel

Dag: Valfri dag och tid

Tid: Ca 60-90 minuter

Lagstorlek: Vi rekommenderar 2-3 personer/lag

Pris: 500 kr per lag/mobil*  (25 % moms tillkommer)

* Debiteras per lag/mobil. Minimipris 3 000 kr (motsvarar 6 lag/mobiler). Loginuppgifter för beställt antal lag/mobiler samt instruktioner och faktura (bet.villkor 15 dagar) skickas via mejl vid beställning. Offert lämnas för specialarrangemang – t ex förändring av befintlig tävlingssträcka, skräddarsydda tävlingssträckor samt tillägg av företagsspecifika frågor eller särskilda instruktioner till deltagarna etc.

Redo att utforska Stockholm med mobiltelefon?

Nyfiken på våra Tipspromenader via mobil? Testa en demo!

Vi har lagt upp några frågor från våra QUIZ WALKS i Gamla stan och på Kungsholmen. Vill du testa en demo? Fyll i namn och e-postadress i formuläret så skickar vi en länk till dig.