Kul BRF-aktiviteter med Stockholm som tema

Dags för gårdsfest i huset? Lär er mer om era grannkvarter och stadsdelen där ni bor.

Brf-aktiviteter Stockholm

Roliga BRF-aktiviteter till gårdsfesten med Stockholm som tema

Kanske planerar ni i styrelsen just nu för gårdsfest, vårkalas, höstmys eller vinterparty i huset? Oavsett tid på året hjälper jag festkommittén att ordna roliga BRF-aktiviteter till festen. Allt från en intressant föreläsning om Stockholms historia till en personlig stadsvandring i grannkvarteren. Eller varför inte köra en klurig frågesport eller en spännade tipspromenad via mobil om den stadsdel där ni bor? Det finns många roliga sätt att lära sig mer om Stockholm. Tanken är att alla som bor i huset ska få dela sina egna Stockholmsminnen med varandra, göra nya upptäckter i grannkvarteren och samtidigt lära känna grannarna lite bättre.

Sugna på en föreläsning, frågesport, tipspromenad eller stadsvandring?

Vilken typ av aktivitet som passar just er fest bäst beror på tid på året, om ni ska vara inomhus eller utomhus samt hur många deltagarna är. Det finns mycket kul ni kan göra som passar boende i alla åldrar. Hör av dig så pratar vi mer om vad vi kan hitta på till er fest.

Föreläsning om Stockholms stadsdelar
Jag visar bilder och berättar om Stockholms historia samt om intressanta platser, händelser och människor i stadsdelen och i era grannkvarter.
Tid ca 60 min.

Frågesport om Stockholms stadsdelar
Jag visar bilder och kör en klassisk frågesport med 1X2-frågor om Stockholm, er stadsdel och era grannkvarter. Frågorna anpassas så att alla kan vara med.
Tid: ca 60 min.

Tipspromenad via mobil i er stadsdel
Ni delar in er i lag och ger er ut på en tipspromenad i grannkvarteren där ni får svara på 1×2-frågor via mobilen om stadsdelen och era grannkvarter.
Tid: ca 60-90 min.

Stadsvandring i era grannkvarter
Jag tar med en grupp (max ca 30 personer) på en stadsvandring där jag berättar om händelser i stadsdelen medan vi vi besöker spännande platser i grannkvarteren.
Tid: ca 60-90 min.

Upplägg och priser

Till föreläsningen eller frågesporten tar jag med dator och projektor samt bärbar mikrofon med högtalare så att alla ser och hör bra. Ni ordnar med filmduk eller TV-skärm samt stolar. Väljer ni frågesportsvarianten tar jag även med 1X2-formulär till deltagarna.

Även under mina stadsvandringar använder jag bärbar mikrofon med högtalare. Och är ni nyfikna på hur en tipspromenad via mobil fungerar kan ni testa en demo. Mejla mig via formuläret här nedanför och skriv DEMO så skickar jag loginuppgifter.

Grundpris: En föreläsning eller frågesport kostar från 2 000 kr (+ 25 % moms) och en tipspromenad eller stadsvandring från 3 000 kr (+ 25 % moms) beroende på upplägg, antal deltagare och föreningens storlek. För särskilda önskemål med skräddarsytt innehåll lämnas offert. Aktiviteten faktureras er BRF i efterhand med 15 dagars betalningsvillkor.

“Maria har vid två tillfällen ordnat roliga aktiviteter om Södermalm till våra gårdsfester. De har varit oerhört uppskattade av alla.”
Brf Tellus, Södermalm

Skicka en förfrågan om BRF-aktivitet (ange BRF, datum, tid, stadsdel och önskad aktivitet)

1 + 2 =

Maria Lindberg Howard

I mer än 30 år har jag forskat i min hembygd. Som stockholmska i fjärde generationen har jag spårat mina släktingar till Stockholms olika stadsdelar. Mina BRF-aktiviteter fyller jag med ett innehåll som alla är intresserade av – stadsliv, näringsliv, vardagsliv, nöjesliv och stadens utveckling. Hur vi har levt, bott, arbetat och roat oss genom tiderna. Tanken är att vi som är nyfikna på Stockholm ska få upptäcka vår stad och dela minnen tillsammans.

Ring mig: 0708 85 05 28 (skicka gärna sms)

Mejla mig: maria(at)stockholmstories.se