Tipspromenad via mobil i Stockholm

Testa era kunskaper om stadsdelarna. En kul aktivitet som ni kör på egen hand!

Kul företagsaktivitet via mobil i Stockholm

Tävla mot varandra i en klurig frågesport ute på stan! Året runt arrangerar vi tipspromenader via mobil i Stockholms olika stadsdelar. En annorlunda företagsaktivitet som passar bra när ni vill gå en stadsvandring i Stockholm på ett lite annorlunda sätt. Lagen tar sig från start till mål genom att följa kartor samt svara på kluriga frågor via mobilen.

Tipspromenad via mobil i Stockholms stadsdelar

Deltagarna delas in i lag och varje lag utser en lagledare. Lagledarna använder sin egen Smartphone (Iphone eller Android) och följer enkla väginstruktioner för att ta sig från start till mål. Lagen hjälps åt med att svara på kluriga frågor om de platser som de passerar.

Varje stadsdel har en tävlingssträcka med 25 frågor med svarsalternativen 1X2 eller Sant/Falskt. Efter varje fråga får laget genast reda på om de har svarat rätt eller fel. När lagen har gått i mål skickar de in svaren och får reda på poängen och kan jämföra sina resultat i en topplista. Laget med flest rätt vinner! Om så önskas kan särskild information till deltagarna läggas in, t ex om samlingsplats efter aktiviteten.

Tipspromenad via mobil är en rolig och mycket prisvärd aktivitet som ni kör helt på egen hand. Vi kan även skräddarsy (helt eller delvis) olika tävlingssträckor samt lägga till företagsspecifika frågor, enligt önskemål. För sådana specialarrangemang lämnas offert.

Hur funkar det?

Tipspromenad via mobil är en frågesport om Stockholms olika stadsdelar. Vi tar fram ett unikt login för företaget som lagledarna använder för att logga in på vår webbplats. Deltagarna döper sitt lag och sedan är det bara att sätta igång. Efter målgång skickar laget in sina svar för poängräkning. Varje lag får sedan se sin placering  i en exklusiv topplista och kan jämföra resultatet med övriga lag.

Hela frågesporten är webbaserad och körs offline, ingen app behöver laddas ner och inget sparas i telefonen. Uppkoppling mot internet sker enbart vid inloggningen samt direkt efter målgång.

Testa era kunskaper i olika stadsdelar

  • Gamla stan – från Kornhamnstorg till Riddarhustorget
  • Kungsholmen – från Stadshuset till Kronobergsparken
  • Norrmalm – från Norrmalmstorg till Sergels torg
  • Södermalm – från Medborgarplatsen till Mariatorget
  • Vasastan – från Sveavägen till Rörstrandsgatan
  • Östermalm – från Östermalmstorg till Stureplan
  • Skeppsholmen – Från Blasieholmstorg via Kastellholmen till Skeppsholmsbron

Plats: Valfri stadsdel

Dag: Valfri dag och tid

Tid: Ca 90 minuter

Lagstorlek: Vi rekommenderar 2-3 personer/lag

Pris: 500 kr per lag/mobil (25 % moms tillkommer)*

* Debiteras per lag/mobil. Minimipris 3 000 kr (motsvarar 6 lag/mobiler). Loginuppgifter för beställt antal lag/mobiler samt faktura (bet.villkor 15 dagar) skickas vid beställning. Priset gäller ovanstående stadsdelar och sträckor. Offert lämnas för specialarrangemang – t ex förändring av befintlig tävlingssträcka, skräddarsydda tävlingssträckor samt tillägg av företagsspecifika frågor etc.

Nyfiken på våra Tipspromenader via mobil? Testa en demo!

Vill du testa en demo av våra mobila tipspromenader? Fyll i namn och e-postadress i formuläret så skickar vi loginuppgifter för demon till dig.

Namn (*)

E-post (*)

Redo att utforska Stockholm med mobiltelefon?

Ja, jag vill beställa en tipspromenad via mobil med företaget!