Stadsvandringar i Stockholm för privata grupper

Det finns mycket att upptäcka i hela stan. Ni väljer stadsdel, dag och tid!

Personliga stadsvandringar i Stockholm

Året runt arrangerar vi personliga stadsvandringar i Stockholms olika stadsdelar. En guidad stadstur är en kul utflykt för hela familjen där ni får uppleva och återupptäcka staden tillsammans. Vill ni avsluta promenaden med en måltid sätter vi punkt vid restaurangen. Varför inte boka en stadsvandring nästa gång släkten kommer till stan?

Stadsvandring i Gamla stan

Stadsvandring på Norrmalm

Stadsvandring på Södermalm

Stadsvandringar i Stockholm för privata grupper

Kanske har du nyligen flyttat till Stockholm. Eller så har du bott här i hela ditt liv. Oavsett vilket är det genom människors berättelser som vi upptäcker och minns vår stad. Det genomgående temat för Stockholm Stories stadsvandringar är vardagsliv, arbetsliv och nöjesliv samt stadens utveckling genom tiderna. Ämnen som engagerar och roar oss alla.

Som stockholmska i fjärde generationen har jag forskat i min hembygd i mer än 30 år. Det jag berättar om under mina stadsvandringar i Stockholms olika stadsdelar är sådant som har fångat mitt intresse genom åren och som jag gärna delar med mig av.

Under promenaden tittar vi på staden ur dåtida stockholmares perspektiv. Hur bodde, levde, arbetade och roade vi oss under olika århundraden? Hur har Stockholm förändrats genom historien och varför ser stan ut som den gör?

Att tillsammans med släkt och vänner få uppleva staden från förr i tiden och reflektera över hur vi lever idag gör det hela extra roligt och spännande. Stockholms olika stadsdelar har alla sin egen särprägel med vackra platser, intressanta människor och spännande historier. Vilken stadsdel är ni mest nyfikna på?

Stadsvandringar i Stockholms alla innerstadsdelar

  • Gamla stan – Den mysiga stadsdelen med smala gränder och medeltida hus
  • Kungsholmen – Den mäktiga stadsdelen med Stadshuset och Rådhuset
  • Norrmalm – Den livliga stadsdelen med Kungsträdgården och City
  • Södermalm – Den charmiga stadsdelen med träkåkar och vidunderliga vyer
  • Vasastan – Den moderna stadsdelen med Stadsbiblioteket och Vasaparken
  • Östermalm – Den pampiga stadsdelen med Strandvägen och Saluhallen

Sugen på en stadsvandring? Ni väljer stadsdel, dag och tid!

Plats: Se stadsdelar i menyn
Dag: Lördag – Söndag
Tid: Ni väljer tid (promenaden tar ca 2 tim)
Gruppstorlek: Max 20 personer
Fast pris för gruppen: 2 500 kr (25 % moms ingår)*
Betalning:  Swish (Läs mer om Swish). 

* Debiteras i förskott per grupp (max 20 personer). Priset gäller lördag och söndag samt de sträckor/områden som presenteras under respektive stadsdel. Offert lämnas för vardagar, fler deltagare (max 30 personer i gruppen) eller där upplägg och sträcka skräddarsys enligt önskemål. 

Redo att upptäcka Stockholm under en stadsvandring?

Ja, jag vill boka en stadsvandring med gänget!

Presentkort på stadsvandring i Stockholm

Vill du önska en släkting grattis på födelsedagen? Eller vill du gratulera en kompis till nya lyan? En personlig stadsvandring är en uppskattad present. Välj den stadsdel du vill ge bort så mejlar vi ett personligt presentkort som du skriver ut och överlämnar. Svårt att välja stadsdel? Ge bort hela stan i present och låt mottagaren själv välja stadsdel. Mottagaren får ta med en egen grupp (max 20 personer) och får på så vis en exklusiv stadsvandring i Stockholm tillsammans med familj, släkt och vänner. Priset är 2 500 kr (inkl 25 % moms). Beställ här!

Tävla tillsammans i en tipspromenad via mobil i Stockholm

Vad vet du om Stockholms olika stadsdelar? Samla släkt och vänner och testa era kunskaper i en tipspromenad via mobil ute på stan! Enkelt och roligt – och en perfekt present! Gör så här: 1. Gå till webbshopen. 2. Välj stadsdel. 3. Köp önskat antal lag. 4. Logga in och ladda frågesporten i era Smartphones. Nu är ni redo att ge er ut på stan. Ha så kul och lycka till!

Det här låter kul. Ta mig till webbshopen!
Webbshop för privatpersoner