Stadsvandringar i Stockholm för företag

Det finns mycket att upptäcka i hela stan. Ni väljer stadsdel, dag och tid!

Personliga stadsvandringar i Stockholm

Året runt arrangerar vi personliga stadsvandringar i Stockholms olika stadsdelar för alla som är nyfikna på stadens historia. En guidad tur är en utmärkt aktivitet för företag som vill låta kunder och medarbetare och samarbetspartner umgås under trevliga former. Samtidigt som ni får veta mer om den stadsdel där ni bor/arbetar lär ni också känna varandra lite bättre. Vill ni avsluta promenaden med en måltid sätter vi punkt vid restaurangen. Och varför inte använda en stadsvandring som bensträckare under eller efter konferensen?

Stadsvandring i Gamla stan

Stadsvandring på Norrmalm

Stadsvandring på Södermalm

Stadsvandringar i Stockholm för företag

Kanske har du nyligen flyttat till Stockholm. Eller så har du bott här i hela ditt liv. Oavsett vilket är det genom människors berättelser som vi upptäcker och minns vår stad. Det genomgående temat för Stockholm Stories stadsvandringar är vardagsliv, arbetsliv och nöjesliv samt stadens utveckling genom tiderna. Ämnen som engagerar och roar oss alla.

Som stockholmska i fjärde generationen har jag forskat i min hembygd i mer än 30 år. Det jag berättar om under mina stadsvandringar i Stockholms olika stadsdelar är sådant som har fångat mitt intresse genom åren och som jag gärna delar med mig av.

Under promenaden tittar vi på staden ur dåtida stockholmares perspektiv. Hur bodde, levde, arbetade och roade vi oss under olika århundraden? Hur har Stockholm förändrats genom historien och varför ser stan ut som den gör?

Att tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartner få uppleva staden från förr i tiden och reflektera över hur vi lever idag gör det hela extra roligt och spännande. Stockholms stadsdelar har alla sin egen särprägel med vackra platser, intressanta människor och spännande historier. Vilken stadsdel är ni mest nyfikna på?

Stadsvandringar i Stockholms alla innerstadsdelar

I varje stadsdel har vi lagt upp olika sträckor.  Planerar ni att äta efteråt kan vi anpassa sträckan så att vi avslutar promenaden i närheten av restaurangen.

  • Gamla stan – Den mysiga stadsdelen med smala gränder och medeltida hus
  • Kungsholmen – Den mäktiga stadsdelen med Stadshuset och Rådhuset
  • Norrmalm – Den livliga stadsdelen med Kungträdgården och hela City
  • Södermalm – Den charmiga stadsdelen med träkåkar och vidunderliga vyer
  • Vasastan – Den moderna stadsdelen med Stadsbiblioteket och Vasaparken
  • Östermalm – Den pampiga stadsdelen med Strandvägen och Saluhallen

Sugen på en stadsvandring? Ni väljer stadsdel, dag och tid!

Plats: Valfri stadsdel (se menyn)
Dag: Måndag – Fredag
Tid: Ni väljer tid (promenaden tar ca 2 tim)
Gruppstorlek: Max 30 personer
Pris för gruppen: från 5 000 kr beroende på upplägg (25 % moms tillkommer)*
Betalning: Faktura eller Swish

* Debiteras per grupp. Priset gäller vardagar samt de sträckor/områden som presenteras under respektive stadsdel. Offert lämnas för helgdagar eller där upplägg och sträcka skräddarsys enligt önskemål. Betalning via faktura i efterhand (15 dagar bet.villkor) eller via Swish – bankernas mobiltjänst för enkla och säkra betalningar. (Läs mer om Swish).

Redo att upptäcka Stockholm under en stadsvandring?

Ja, jag vill boka en stadsvandring med företaget!

Stadsvandring som friskvård för medarbetarna

Promenader i inspirerande stadsmiljöer ökar intresset för vardagsmotion. Inled er friskvårdssatsning eller stegtävling med en stadsvandring eller låt dem bli en regelbunden aktivitet i företagets hälsoarbete. Det håller ambitionerna vid liv året runt och ger medarbetarna möjlighet att umgås och motionera tillsammans.  Skicka en förfrågan med önskemål så sätter vi ihop ett upplägg som passar just ert företag. Sedan är det bara att nollställa stegräknarna och så kör vi.