Boka stadsvandring för privat grupp

Nyfiken på Stockholm? Hitta lediga datum i kalendern och skicka en förfrågan.

Kolla lediga datum  i kalendern

Vill du boka en stadsvandring för gänget? Kolla lediga datum i kalendern och fyll i formuläret med önskad stadsdel, dag och tid. När vi har fått din förfrågan skickar vi en bokning för bekräftelse.

Stadsdel: Se Stadsdelar i menyn för olika sträckor
Dag: Lördag – Söndag
Tid: Ni väljer tid (stadsvandringen tar ca 2 tim)
Gruppstorlek: Max 20 personer
Fast pris för gruppen: 2 000 kr (25 % moms ingår)
Betalning: Kontant, Betalkort/Kreditkort eller Swish*

*Swish är bankernas mobiltjänst för säkra betalningar. Läs om Swish!

Avbokning av stadsvandring

Avbokning senast 72 timmar före utsatt tid utan kostnad*. För senare avbokning debiteras minst 50 % av priset. För avbokning samma dag eller ej avbokad stadsvandring (NO SHOW) debiteras 100 % av priset.

* Exempel:Om stadsvandringen är bokad till lördag kl 12.00 kan den avbokas senast onsdag kl 12.00 utan kostnad. Därefter debiteras enligt ovan. För skräddarsydda stadsvandringar som avbokas senast 72 timmar före utsatt tid debiteras nedlagd tid på förarbetet med anpassning av aktiviteten.

Skicka förfrågan om stadsvandring

Fält märkta med (*) måste fyllas i

Namn (*)

E-post (*)

Mobilnummer (*)

Stadsdel (*)

Önskat datum (*)

Önskad tid (*)

Meddelande (särskilda önskemål))

Skriv in bokstäver/ siffror
captcha

Lär dig mer om stan i en tipspromenad

Tipspromenad via mobil är en kul kombination av stadsvandring och frågesport ute på stan. Dela in gänget i lag och tävla mot varandra. Genom att följa kartor och svara på kluriga frågor i lagledarens mobil tar sig lagen från start till mål. Ett roligt sätt att testa era kunskaper och lära er mer om Stockholm. Köp direkt i Stockholm Stories webbshop.

Det här är min stad. Mitt Stockholm.

Kanske är du också nyfiken på hur det var att leva här i Stockholm förr i tiden? Under mer än 30 år har jag forskat i min hembygd. Som stockholmska i fjärde generationen har jag spårat mina släktingar till de olika stadsdelarna.

Verktygsfräsare, öltapperska, inredningsarkitekt, telefonist, stansoperatris, snickare, piga, krögare, gjutare, skjortsömmerska, pubägare, stalldräng, trikåstickerska, bryggeriarbetare, torgmånglerska, tulluppsyningsman och målare. Det är några av de yrken mina släktingar har haft i Stockholm.

Under mina personliga stadsvandringar följer jag i deras fotspår och berättar om hur vi stockholmare har levt, bott, arbetat och roat oss genom tiderna. Tanken är att vi som är nyfikna på Stockholm ska träffas och upptäcka staden tillsammans. Häng med en nollåtta ut på stan!

Maria Lindberg Howard
Mobil: 0708-85 05 28 (skicka gärna ett sms)
Mejl: maria (at) stockholmstories.se

Maria Lindberg Howard