Boka stadsvandring för privat grupp

Nyfiken på Stockholm? Hitta lediga datum i kalendern och skicka en förfrågan.

Kolla lediga dagar i kalendern!

Här kan du se om det datum du vill boka är ledigt. Står det ”preliminär”, hör av dig för mer information.

Dag, Gruppstorlek & Pris

Plats: Se stadsdelar i menyn
Dag: Lördag – Söndag
Tid: Ni väljer tid (promenaden tar ca 2 tim)
Gruppstorlek: Max 20 personer (se nedan)
Fast pris för gruppen: 2 500 kr (25 % moms ingår)

Bokning, Bekräftelse & Betalning

Bokning: När du skickar en förfrågan får du en preliminär bokning med information om mötesplats, sträcka etc.
Bekräftelse: Bokningen bekräftas genom betalning senast 7 dagar i förväg via BG eller Swish. Skriv ditt namn och datum för stadsvandringen på betalningen. Kvitto skickas när betalning har mottagits.
Avbokning: Fram till 72 timmar före utsatt tid* kan betald stadsvandring ombokas till annat datum. Vid senare avbokning eller vid ”No Show” debiteras hela summan.

* Exempel: Om stadsvandringen är bokad till lördag kl 12.00 kan den ombokas till annat datum senast onsdag kl 12.00. Därefter debiteras enligt ovan. 

Skicka förfrågan om stadsvandring

Fält märkta med (*) måste fyllas i

Namn (*)

E-post (*)

Mobilnummer (*)

Stadsdel (*)

Önskat datum (*)

Önskad tid (*)

Meddelande (särskilda önskemål))

Skriv in bokstäver/ siffror
captcha

Lär dig mer om stan i en tipspromenad

Tipspromenad via mobil är en kul kombination av stadsvandring och frågesport ute på stan. Dela in gänget i lag och tävla mot varandra. Genom att följa kartor och svara på kluriga frågor i lagledarens mobil tar sig lagen från start till mål. Ett roligt sätt att testa era kunskaper och lära er mer om Stockholm. Köp direkt i Stockholm Stories webbshop.

Det här är min stad. Mitt Stockholm.

Kanske är du också nyfiken på hur det var att leva här i Stockholm förr i tiden? Under mer än 30 år har jag forskat i min hembygd. Som stockholmska i fjärde generationen har jag spårat mina släktingar till de olika stadsdelarna.

Verktygsfräsare, öltapperska, inredningsarkitekt, telefonist, stansoperatris, snickare, piga, krögare, gjutare, skjortsömmerska, pubägare, stalldräng, trikåstickerska, bryggeriarbetare, torgmånglerska, tulluppsyningsman och målare. Det är några av de yrken mina släktingar har haft i Stockholm.

Under mina personliga stadsvandringar följer jag i deras fotspår och berättar om hur vi stockholmare har levt, bott, arbetat och roat oss genom tiderna. Tanken är att vi som är nyfikna på Stockholm ska träffas och upptäcka staden tillsammans. Häng med en nollåtta ut på stan!

Maria Lindberg Howard
Mobil: 0708-85 05 28 (skicka gärna ett sms)
Mejl: maria (at) stockholmstories.se

Maria Lindberg Howard